Fortrydelsesret og reklamation

Fortrydelsesret – har du fortrudt dit køb?Du har 14 dages fortrydelsesret hos Harmony Life Danmark. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen.

Fortrydelsesretten kan kun gøres gældende hvis du tilbageleverer varen i væsentlig samme stand og mængde. Det betyder, at vi skal kunne sælge varen til en anden kunde og varens salgsværdi må derfor ikke være blevet forringet, mens den har været i din varetægt. Det gælder derfor at forseglingen og indpakningen på produktet ikke må være brudt. Husk at sende varen retur i forsvarlig emballage. Hvis du fortryder købet kan du returnere varen til: UAB HARMONY LIFE Ukmerges 220, 07157 Vilnius, Litauen. Husk at vi ikke modtager pakker som er sendt pr. efterkrav. Så snart vi har kontrolleret og godkendt din returvare, refunderer vi dit tilgodehavende. Dette sker inden for 14 dage fra vi har modtaget varen. Den eneste udgift du har ved at fortryde dit køb, er fragtomkostningerne ved at sende varen retur til os. Vi vil bede dig vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse når du sender en returvare til os. Det vil lette ekspeditionen og du vil modtage dit tilgodehavende hurtigere.


Reklamation – er der noget galt med varen?


Ifølge loven har du 24 måneders reklamationsret når du handler på nettet. Det betyder at du, afhængig af den konkrete situation, enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af forkert brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Du skal altid reklamere inden for ”rimelig tid” efter at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen. Hvis det sker inden for to måneder efter at manglen eller fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi også dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os. Husk derfor også at få en kvittering for afsendelse. Du skal sende varen til UAB HARMONY LIFE Ukmerges 220, 07157 Vilnius, Litauen. Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt beskrive problemet . Husk at vi ikke modtager pakker som er sendt pr. efterkrav.

Loading...